Teória efektívnych trhov a finančné bubliny - Šinský, Michal
Teória efektívnych trhov. Vymedzenie finančnej bubliny v ekonomickej teórii. Racionálne vysvetlenie existencie finančných bublín. Finančné bubliny v laboratórnom prostredí.