Charakteristika profilu inovujúcich podnikov v SR - Dičér, Marián
Ukazovatele charakterizujúce profil inovujúcich podnikov v SR. Podnikateľské prostredie, zmena podmienok, zámery inovatívnej firmy. Vývoj, výskum a využitie nových technológií v kombinácii s už existujúcimi technológiami. Náklady na inovácie v SR v medzinárodnom porovnaní. Výdavky na VaV (interný či externý) v krajinách EÚ.