Empirický výskum postojov zákazníkov k CRM - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vzťahy so zákazníkmi, životný cyklus zákazníka. Prospech dlhodobých zákazníckych vzťahov. Získanie nových zákazníkov, resp. získanie bývalých zákazníkov vyžaduje vyššie náklady než systematická starostlivosť, ktorá je od začiatku vzťahu orientovaná na spokojnosť zákazníka a z toho vyplývajúce naviazanie zákazníka na podnik.