Podnikateľská etika v podmienkach systému Balanced scorecard - Jasovská, Jana
Analýza vzťahu medzi etickou orientáciou a výkonnosťou organizácie. Systematizácia podmienok zavedenia morálnych hodnôt do strategickej mapy BSC. Overenie existencie vzťahu medzi systémom BSC, resp. výkonnosťou podniku a podnikateľskou etikou. Otázky, týkajúce sa definovania a budovania morálneho profilu, jeho postavenia v rámci strategickej trajektórie. Kvantifikácia vplyvu morálneho profilu na činnosť organizácie, ako aj jeho umiestnenie v strategickej mape BSC.