Produkt v marketingu športu v kontexte európskeho podnikateľského prostredia - Lipianska, Júlia
Vymedzenie marketingu športu a charakter športu. Hlavné smery marketingu športu. Špecifiká produktu v športe. Konkretizácia produktu v marketingu športu.