Vízia podporená sociálno-psychologickými aspektami - Suntingerová, Ľudmila
Vízia ako reprezentant obrazu budúcej identity podniku. Vízia ako kreatívny proces hľadania novej identity.Vízia ako nová orientácia vedenia ľudí.