Vplyv zmeny sadzby dane z pridanej hodnoty na spotrebiteľské ceny a objem dane - Strieška, Ľubomír
Analýza zníženia sadzby dane z pridanej hodnoty a jej vplyv na spotrebiteľské ceny, rast objemu výroby, pokles objemu dane s pridanej hodnoty a vývoj objemu obchodnej marže.