Vplyv facility manažmentu na režijné náklady - Serina, Pavol
Vymedzenie pojmu a história vzniku facility manažmentu. Zmysel a oblasti pôsobnosti facility manažmentu.Outsourcing ako jedna z foriem facility manažmentu. Výhody, nevýhody a riziká implementácie outsourcingu .Prínosy facility manažmentu.