Hodnotenie inovačnej výkonnosti prostredníctvom súhrnného inovačného indexu - Fülöp, Peter
Inovačná výkonnosť krajín Európskej únie a poradie podľa súhrnného inovačného indexu.(SII). Zaradenie Slovenska do poslednej, štvrtej skupiny označovanej ako dobiehajúce krajiny. Konvergencia v inovačnej výkonnosti. Vývoj inovačnej výkonnosti v podmienkach SR a možnosti jej zlepšenia.