Súčasné trendy terminologizácie v ekonomickej ruštine - Kokošková, Silvia
Hlavné zdroje formovania ruskej ekonomickej terminológie v súčasnosti. Foneticko-grafický systém adaptácie anglických termínov v ruštine. Morfologická asimilácia ekonomických termínov anglického pôvodu. Sémantické preberanie anglických ekonomických termínov do ruštiny.