Využívanie médií v procese marketingovej komunikácie podnikov - Sciranka, Ján
Teoretické východiská marketingovej komunikácie. Využívanie médií v spotrebnom družstve COOP Jednota Slovensko. Stručná charakteristika spotrebného družstva COOP Jednota Slovensko. Výber médií a ich načasovanie.