Rola IS/IT v období hospodárskej krízy - Romanová, Anita, 1973-
Súčasná ekonomická situácia vyvoláva veľké znepokojenie. Finančná kríza v USA bola len začiatkom a jej dopady sa zatiaľ najviac prejavili v reálnej ekonomike v tomto roku. Súčasní manažéri, v porovnaní s historickými situáciami napr. v tridsiatych rokoch, disponujú výhodou lepších a aktuálnejších informácií. Preto je potrebné tento fakt akceptovať, a čo najlepšie využiť informácie uložené v podnikových informačných systémov na zvládnutie tejto situácie. Aplikácie informačných technológií v období ekonomickej krízy. Protikrízové opatrenia prostredníctvom IT v podnikovej praxi.