graduate's profile in managerial studies in the 21st century - Bajzíková, Ľubica
Znalostný manažment a spoločnosť založená na vedomostiach (znalostná spoločnosť). Znalostný manažment a univerzity. Profil absolventa v manažérskych štúdiách (Major v HRM). Manažérske štúdie a profil absolventa - prax. Metodológia.