Prečo je emocionálna inteligencia potrebná pre správne rozhodnutia - Remeňová, Katarína, 1982-
Emocionálna inteligencia a jej rôzne odtiene pre rôzne kultúry. EQ na globálnej úrovni. Emocionálna inteligencia a jej vplyv na výkon funkčných oblastí podniku. EQ podľa funkčných oblastí. Emocionálna inteligencia a dominácia pracovnej pozícií.