Optimalizácia procesov likvidácie v životnom poistení - Littvová, Zuzana
Špecifiká procesov likvidácie poistných udalostí v životnom poistení. Procesy likvidácie poistných udalostí a všeobecne platné podmienky konkrétnej poisťovne. Tlačivá na opísanie poistnej udalosti a správnosť uvedených informácií. Hlásenie o vzniku poistnej udalosti. Sledovanie vývoja likvidačnej činnosti v dlhšom časovom intervale z dôvodu zavedenia nových produktov na trh.