Ranking univerzitného vzdelávania - Nimrichterová, Jana
Záujem o vysokoškolské vzdelávanie má narastajúcu tendenciu. V tejto súvislosti sú dôležité informácie o kvalite vysokoškolskej inštitúcie, čo vedie k zvýšenému záujmu o rankingy vysokých škôl. Charakteristika pojmu kvalita vo vysokoškolskom vzdelávaní. Informácie o medzinárodných rankingoch univerzít ako aj hodnotení kvality slovenských verejných vysokých škôl.