Poistiteľnosť zodpovednosti za klimatické zmeny - Marko, Peter
Určenie príčinných závislostí a vyčíslenie škôd v dôsledku klimatických zmien. Prisúdenie podielu vzniknutej škody konkrétnemu subjektu. Zodpovednosť za klimatické zmeny a poistné krytie. Právo na náhradu škody a legislatíva. Súdne spory pri zodpovednosti za klimatické zmeny.