Zvraty v mezinárodním obchode surovinami a predikce vývoje jejich světových cen - Sereghyová, Jana
Pohľad na trhovú situáciu v medzinárodnom obchode s energetickými surovinami. Prognózy medzinárodného obchodu s kovmi. Faktory ovplyvňujúce trhovú situáciu v medzinárodnom obchode s potravinami.