Zákazník v centre pozornosti manažmentu zdravotných služieb - Lukačovičová, Zuzana
Manažment zdravotníckych služieb na Slovensku a v ostatných krajinách. Metódy zvyšovania hodnoty pre zákazníka - pacienta. Rámcový postup zvyšovania hodnoty pre zákazníka v zdravotníckych zariadeniach.