Působení fenoménu brain drain v ČR a jeho možná rizika - Vavrečková, Jana
Teoretická analýza fenoménu brain drain (únik mozgov). Historický pohľad. Pojem odborník podľa OECD. Migračné postoje terciálne vzdelaných ľudí vo vzťahu k celkovej českej populácie.