Integrated system of quality assurance in language education - Bocková, Viera
Princípy, procesy a metódy pre manažment kvality. Spoločná európska štruktúra odporúčaní pre jazyky (CEFR) a jej vplyv na vyučovanie jazykov. Mechanizmus pre záruku kvality. Integrovaný systém záruky kvality pri výučbe jazykov. Stratégia záruky kvality na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Hodnotenie zahraničných jazykových kurzov.