Podmienky a procesy pri zavádzaní marketingového informačného systému vo firme - Miklošík, Andrej
Identifikácia vybraných faktorov implementácie nového marketingového informačného systému do firmy. Niektoré dôležité rozhodnutia a spôsob ich realizácie.