Dizajn ako konkurenčná výhoda - Mlákay, Jozef
Význam dizajnu, jeho využitie u hmotných i nehmotných produktov firmy a následne získanie konkurenčnej výhody na trhu. Dizajn má nezastupiteľné miesto medzi činiteľmi, ktoré významnou mierou ovplyvňujú nákupné správanie zákazníkov. Spolu s marketingovou stratégiou sa dizajn podieľa na vytváraní konkurenčnej výhody firmy.