Case studies as means of developing learners' creativity and critical thinking - Breveníková, Daniela
Metóda prípadovej štúdie. Aplikácia metódy prípadovej štúdie vo výučbe obchodnej angličtiny. Analýza prípadu. Identifikácia problému. Navrhované riešenia. Hodnotenie riešení. Výber najlepšej alternatívy. Nasledujúce cvičenia.