Rešpektovanie záujmov spotrebiteľa na európskej úrovni - Mráziková, Martina
Systém európskeho vnútorného trhu v kontexte ochrany spotrebiteľa. Význam ochrany spotrebiteľa. Podstata európskeho vnútorného trhu. Výstražný systém RAPEX - informuje o nebezpečných výrobkoch, ktoré predstavujú vážne riziko pre zdravie a bezpečnosť spotrebiteľov. Slúži aj na monitorovanie efektívnosti fungovania trhového dozoru v jednotlivých krajinách EÚ.