Východiská implementácie marketingu do funkčných oblastí regionálnej politiky - Drábik, Peter, 1981-
Samospráva a jej činnosť. Podmienky jednotlivých samospráv. Chápanie marketingu v samosprávach jednotlivých miest. Procesy v manažérskom riadení samosprávy. Vplyv moderných technológií na regionálny marketing.