Spoločenská zodpovednosť firiem v čase hospodárskej a finančnej krízy - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Spoločenská zodpovednosť firiem a corporate identity. Požiadavky firmy a záujmových skupín. Komparácia modelov riadenia spoločnosti. Spoločenská zodpovednosť štátu. Etický zisk.