Are the prices of the driving fuel in the Slovak economy making asymmetric? - Szomolányi, Karol, 1976-
Ceny benzínu na Slovensku. Vplyv zmien v cenách ropy na ceny benzínu. Asymetrická tvorba cien. Stručný prehľad literatúry. Model. Dáta a metodológia. Výsledky.