E-learning ako súčasť interakcie vzdelávacieho systému a informatizácie spoločnosti - Potisková, Ingrid
E-learning je vzdelávanie pojaté v celom kontexte. V dnešnej dobe nestačí iba získať správne informácie v správny okamžik, ale je tiež potrebné túto informáciu plne pochopiť a dať si ju do súvislosti. Práve tieto možnosti prináša e-learningový program Marketplace Global Competition. Biznis simulácie, scenár simulácie, priebeh výučby.