Logistika ako pridaná hodnota v maloobchode - Rehák, Róbert, 1984-
Možnosti zvyšovania efektívnosti maloobchodu prostredníctvom pridanej hodnoty, ktorú logistika dokáže prinášať. Logistika ako pridaná hodnota v podniku. Logistické metódy, komplexné logistické metódy.