Norma ISO 22000 a jej uplatnenie v praxi - Szakalová, Zora, 1961-2024
Norma ISO 22000 má celosvetovú platnosť a pôsobí ako zjednocujúci nástroj v rámci problematiky bezpečnosti potravín. 4 základné princípy normy. Certifikácia ISO 22000 a HACCP v SR.