Výzvy a príležitosti franchisingu v súčasnom období - Štensová, Antónia
Franchisingové koncepty sú schopné rozvíjať sa aj v súčasnom období globálnej ekonomickej a finančnej krízy. Príklady niektorých reťazcov. Príležitosti franchisingu na trhu v SR.