Globalizácia a malé podniky - Luliaková, Ivana
Účinky globalizácie na malé podniky. Faktory vplyvu konkurencieschopnosti malých podnikov - interné a externé faktory. Malé podniky nevedia využiť príležitosti, ktoré globalizácia ponúka.