Peking: Mesto, do ktorého sa na prvýkrát nezamilujete - Feik, Michal
Spomienky na Čínu z návštevy autorov v Pekingu - architektúra, obyvateľstvo, pamätihodnosti, obchod, sloboda prejavu a cenzurovaný internet, doprava, stravovanie.