Vzdelávanie v projektovom manažmente - Mizla, Pavol
Projektový manažment sa stáva neoddeliteľnou súčasťou podnikov pôsobiacich v globálnom, turbulentnom, rýchlo meniacom sa prostredí so zostrujúcou konkurenciou. Pomocou neho sa podniky snažia prekonať súčasnú neobvyklosť, obtiažnosť a rizikovosť mnohých svojich činností. Úspešnosť aplikácie metód a techník projektového manažmentu však závisí od veľkého množstva externých a interných faktorov okolia podniku. Prezentácia základných informácii o výskume, akou váhou pristupujú podniky k systému vzdelávania svojich zamestnancov v oblasti projektového manažmentu.