Skupinové rozhodovanie: metódy podľa renomovaných zahraničných autorov - Mišún, Juraj, 1978-
Postavenie skupinového rozhodovania v klasifikácii rozhodovacích procesov. Výhody a nevýhody skupinového rozhodovania. Techniky a metódy skupinového rozhodovania.