Dynamika strategických rozhodnutí - Mikušová, Nora, 1978-
Manažéri sa pri rozhodovaní o nových investíciách riadia väčšinou Cash - Flowom. Niektorým ale statické informácie, ktoré vyplývajú účtovníctva nestačia. Účtovníctvo im nedá odpoveď na to, aké bude mať ich terajšie rozhodnutie následky v budúcnosti a ako sa budú vyvíjať nimi sledované ukazovatele v určitom ohraničenom alebo neohraničenom časovom období. Na tieto otázky im môže dať odpoveď dynamika - dynamický model nimi skúmaného problému.