Solventnosť II: moderná regulácia poistného trhu - Bilíková, Mária, 1951-
Zmeny v regulácii poistného a zaistného trhu, ktoré prináša projekt Solventnosť II (návrh Smernice schválený Európskym parlamentom ). Špecifikácia jednotlivých pilierov projektu a ich charakteristika z pohľadu aktuára poisťovne a dohľadu nad poistným trhom.