Nočná mora menom Dreamliner - Grančay, Martin, 1984-2024
V roku 2010 sa má dostať do vzduchu najlepšie komerčné lietadlo - legenda - Boeing 787 Dreamliner. Zatiaľ prináša len sklamanie. Na obzore je európska konkurencia - Airbus A350-XWB, ktorý by sa mal dostať do prevádzky v roku 2013. Bez ohľadu na to, ako dopadne tento konkurenčný boj, víťazom sa stanú cestujúci.