Realita duševného vlastníctva podniku - Matušovič, Martin
Analýza reálnej pozície duševného vlastníctva podniku v štruktúre nehmotného majetku prostredníctvom štatistickej analýzy. Prezentácia priebežných výsledkov analýzy duševného vlastníctva v podniku. V prezentovanej analýze boli použité dáta, ktoré boli zozbierané a treba ich považovať skôr za názor oslovených respondentov, ako za účtovné ocenenie duševného vlastníctva v evidencii podnikov.