Ohodnocovanie stavieb v účtovníctve podniku - Fabian, Peter
Stavby ako významná zložka dlhodobého hmotného majetku. Evidujú sa v účtovníctve podniku bez ohľadu na ich obstarávaciu cenu a účel. Technické zhodnotenie vykonané na jednotlivých stavbách (nehnuteľnostiach) zvyšuje ocenenie v účtovníctve.