What factors will impact e-commerce and global economy - Hasan, Jamal
Vplyv niektorých faktorov na elektronocký obchod a globálnu ekonomiku. Faktory ovplyvňujúce rýchly rast elektronického obchodovania. Faktory prinášajúce prospech predajcom a kupujúcim. Pokračujúci vývoj elektronického obchodovania má vplyv na ceny a infláciu. Dopad elektronického obchodovania na ekonomickú aktivitu.