Ochrana medzinárodných investícií vo vybranej rozhodovacej činnosti Medzinárodného strediska pre riešenie investičných sporov (ICSID) - Budjač, Milan
Založenie a činnosť Medzinárodného strediska pre riešenie investičných sporov (ICSID). Známe investičné spory v období rokov 1987-2007. Jurisdikcia Mezinárodného strediska pre riešenie investičných sporov. Pojem investícií v rozhodovacej činnosti ICSID. Konkrétne prípady riešenia investičných sporov.