Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na hospodársky rast Slovenska na národnej a regionálnej úrovni - Dudáš, Tomáš, 1976-
Priame zahraničné investície (PZI) ako najdôležitejší faktor vysokého hospodárskeho rastu posledných rokov. Pozitívny vplyv prílevu PZI na slovenskú ekonomiku na národnej aj regionálnej úrovni. Prílev PZI na Slovensko a hospodársky rast v rokoch 1994-2007. Prílev priamych zahraničných investícii do regiónov NUTS-3 ako podiel na celkovom príleve PZI do Slovenskej republiky. Poradie krajov v hospodárskom raste a v príleve PZI v rokoch 1995-2005.