Problémy ubytovacích služieb - Trefil, Peter
Z celosvetového hľadiska nebolo dodnes dosiahnuté zjednotenie kategorizácie a klasifikácie ubytovacích zariadení. Požiadavky na ubytovacie zariadenia. Štandard služieb. Slovensko a turisti.