Contemporary economy of China - Grešš, Martin, 1978-
Rozvoj čínskej ekonomiky. Hrubý domáci produkt. Situácia v poľnohospodárstve a v priemysle. Inflácia a nezamestnanosť. Zahraničný obchod a priame zahraničné investície. Čína a Svetová obchodná organizácia (WTO).