Zvyšovanie účinnosti projektového manažmentu - Majtán, Miroslav
Postupný prechod podnikov na projektovo orientované vyžaduje metodologické zvládnutie projektového manažmentu. Metodiky predstavujú aplikácie vedomostí, zručností, nástrojov a techník k dosiahnutiu podnikových cieľov prostredníctvom projektov. Stupeň uplatnenia daných nástrojov je označovaný ako zrelosť projektového manažmentu a vymedzuje ako riadiť projekty. Analýza najpoužívanejších metodológií a návrh možností ich využitia. Náčrt úlohy mäkkých faktorov pri implementácii uvedených metodík .