Nepodporenie vedy predĺži krízu - Takáč, František
Novinka Európskej komisie (EK) - PPP projekty v oblasti vedy a výskumu, kde polovicu prispeje EK a polovicu súkromný sektor. Oblasti projektov, strojárstvo a stavebníctvo, u ktorých je predpoklad, že vytvoria najviac pracovných miest. Témy projektov. Špecifiká výskumu. Problém slovenskej ekonomiky je chýbajúca spolupráca univerzít s firmami. PPP a technologické parky. Nevyhnutnosť podpory štátu pre vedu a výskum.