Prístupy k ponuke z hľadiska veľkostných typov podnikov na priemyselnom trhu - Kita, Jaroslav
Nové perspektívy rastu podnikov všetkých veľkostných typov si vyžadujú realizáciu výziev a nové obchodné príležitosti. Zlepšenie obchodného mena, rast obratu, nové prístupy riadenia priemyselných podnikov. Udržanie si existujúcich zákazníkov a rozvíjať lojalitu nových. Výzvy Európskej únie zohľadňujúce globalizáciu, nový technologický vývoj a manažérske postupy.