Presadzovanie národných záujmov v rámci obchodných rokovaní vo WTO - Silná, Zuzana
Vplyv organizácie rokovaní a ich princípov na možnosti presadzovania národných záujmov. Presadzovanie záujmov členmi organizácie. Presadzovanie záujmov jednotlivcami.